Praktijk Marinka Versteeg

Met de Praktijk Marinka Versteeg richten we ons op het duurzame inzetbaarheid. We beiden een volledig aanbod rond mensen in organisaties. Met bedrijfsmaatschappelijk werk en vertrouwenspersoonswerk leveren we dienstverlening aan medewerkers in bedrijven. Met coaching helpen we medewerkers met individuele hulpvragen. Coaching is ook mogelijk om in te zetten voor punten voor reflectie voor maatschappelijk werkers in het Registerplein.

Bedrijfsmaatschappelijk werk

Bedrijfsmaatschappelijk werk richt zich op mensen optimaal tot hun recht laten komen op hun werk. Hulpverlening is zowel preventief als curatief in te zetten.    Klik hier voor onze werkwijze.

Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoonswerk richt zich op het verbeteren van psychosociale arbeidsomstandigheden. We leveren zowel opvang ongewenste omgangsvormen als integriteit.

Coaching

Voor individuele medewerkers die toe zijn om zich verder te ontwikkelen in hun vak. Of als je juist iets anders wilt of ergens anders. Formuleer een ontwikkelvraag en we gaan aan de slag.

Dienstverlening Praktijk Marinka Versteeg

Onze dienstverlening

Bedrijfsmaatschappelijk werk

Bedrijfsmaatschappelijk werk gesprek

Coaching

coach compas

Vertrouwenspersoonswerk

Vertrouwenspersoon
Bedrijfsmaatschappelijk werk voor preventieve en curatieve gesprekken op de werkvloer

Ons aanbod online en op locatie

Ingehuurd door je werkgever leveren we dienstverlening vaak op locatie. Je bent ook altijd welkom in De Meern. Je kunt voor de praktijk makkelijk parkeren.Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Halte De Balije.

 

KPN E-Zorg

Lukt het niet om langs te komen. We kunnen online gesprekken voeren met KPN E-zorg.  Privacygevoelige informatie kan op deze manier veilig en versleuteld worden gedeeld. Op deze manier kunnen we je privacy optimaal garanderen. 

Lukt het niet om langs te komen dan spreken we elkaar toch gewoon online.

Praktijk informatie

Wil je weten waar je ons kan bezoeken in De Meern

MEER INFORMATIE

Neem gerust contact op.