Bedrijfsmaatschappelijk werk voor werknemers ​

Wil jij optimaal tot je recht komen op de werkplek?

Bedrijfsmaatschappelijk werk werkt. Wat jij moet weten over bedrijfsmaatschappelijk werk voor werknemers? Het belangrijkste is dat we jouw hulpvraag centraal stellen. Dat houdt ook in dat we jouw inzet nodig hebben om tot een werkbare oplossing te komen. We werken vanuit de normen en waarden die beschreven staan in het BPSW beroepsprofiel en de beroepscode.We werken vanuit respect voor jou als persoon, voor jouw verhaal en voor jouw oplossingen. Klik hier om de beroepscode in te zien.

Preventietrajecten

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Ook makkelijker. Merk je dat je minder energie krijgt? Geprikkeld bent? Op zoek bent naar zingeving? Nergens meer toe komt? Trek dan aan de bel. Bedrijfsmaatschappelijk werk helpt je om een verandering te realiseren. Wat zijn jouw triggers? Hoe ben je in deze positie terecht gekomen? Ik help je op weg om er zelf weer uit te komen.

Verzuimtrajecten

Als mensen uitvallen is dat vaak omdat er een combinatie van problemen is. Vaak is dat een combinatie van problemen thuis, op het werk en fysieke of mentale problemen. Mensen kunnen veel hebben voordat ze uitvallen. De bedrijfsarts is degene die bepaalt wat de inzetbaarheid is. Bedrijfsmaatschappelijk werk helpt om het evenwicht te herstellen. Kan je helpen met een plan om weer te gaan reïntegreren. Te accepteren wat er is. Inzichtelijk te maken welke triggers voor jou gevaarlijk zijn. Altijd met als doel om zo snel mogelijk weer te gaan werken. Als het mogelijk is weer in je eigen functie.

Wil je zien met wat voor soorten problematiek je je kunt aanmelden, klik hier.
Bedrijfsmaatschappelijk werk voor preventieve en curatieve gesprekken op de werkvloer

Werkwijze

Bedrijfsmaatschappelijk werk werkt met vooraf vastgestelde doelen. Die stellen we samen op tijdens de intake. Tijdens de vervolggesprekken gaan we hier gericht aan werken. Dit kan op locatie en online. Klik hier voor meer informatie over de werkwijze.

Dienstverlening particulieren

Heeft jouw organisatie geen contract voor bedrijfsmaatschappelijk werk. Dan kunnen we je wel helpen met een coachingstraject.

CONTACT

Heb je nog vragen. Neem gerust contact met ons op.