Over Marinka

Kennismaken met Marinka

Bevlogenheid is belangrijk als je met mensen werkt.

foto Marinka

Volg mij op sociale media: 

Bedrijfsmaatschappelijk werker

Marinka heeft jarenlange ervaring als bedrijfsmaatschappelijk werker. In 2000 is zij afgestudeerd aan de NHL in Leeuwarden. Als bedrijfsmaatschappelijk werker heeft zij zowel uitvoerend, coördinerend, leidinggevend als beleidsmatig ervaring opgedaan. Als uitvoerend bedrijfsmaatschappelijk werker werkte ze voor de grote corporate accounts. In 2018 is zij een eigen praktijk voor bedrijfsmaatschappelijk werk begonnen. Naast de reguliere psychosociale onderwerpen is zij gespecialiseerd in veranderkundige thema’s, samenwerken en beleidsmatige advisering en consultatie.

Coach

Vanuit de verandertrajecten kreeg Marinka veel vragen over loopbaanontwikkeling en is zij zich hierin gaan specialiseren. Langzaam kwamen er steeds meer medewerkers met allerlei verschillende werkgerelateerde ontwikkelvragen.  Uit de begeleiding van individuele medewerkers kwamen managers met coaching vragen die te maken hadden met hun eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo is haar interesse in coaching langzaam gegroeid tot een aanzienlijk aandeel in haar aanbod. Marinka is gediplomeerd coach.

Vertrouwenspersoon

Als gecertificeerd vertrouwenspersoon ongewenst gedrag en integriteit kunnen wij een bijdrage leveren aan de sociale veiligheid binnen organisaties. Marinka is een opgeleid vertrouwenspersoon ongewenst gedrag. Naast het begeleiden van individuele medewerkers kan Marinka adviseren en beleid ontwikkelen. Marinka heeft vele jaren ervaring opgedaan als vertrouwenspersoon. Als vertrouwenspersoon doet Marinka het hele traject van advisering, melding tot eventueel een medewerker met een formele klacht begeleiden.

Opleider

In de meeste functies heeft Marinka in het verleden groepswerk of trainingen verzorgd. Al snel kreeg zij behoefte aan verdieping. Aan de Universiteit Utrecht heeft zij vervolgens haar Master Onderwijskunde gehaald.  Ze heeft voor verschillende organisaties als onderwijskundige gewerkt. Naast trainingen verzorgd zij voor meerdere organisaties presentaties, workshops en e-learning

CONTACT MET MARINKA

Neem gerust contact met mij op.